12.1 C
София
четвъртък, май 2, 2024

Агентът на Бейл: Не мисля, че той да има бъдеще в Реал Мадрид

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Агентът на Гарет Бейл Джонатан Барнет се съмнява, че клиентът му има бъдеще в Реал Мадрид. Както е известно уелсецът в момента се подвизава под наем в Тотнъм именно от „кралския клуб“. След края на сезона обаче крилото ще трябва да се завърне на „Сантяго Бернабеу“, тъй като има договор за още една година с „белия балет“.

Барнет обаче не смята, че клиентът му има бъдеще в Реал, като дори се пошегува, че той и Бейл ще са доволни на варианта футболистът да седи на пейката и само да получава заплата.

„Той все още е един от най-добрите футболисти в света. До края на сезона остават четири мача и ще видим какво ще стане. Решението за бъдещето на Бейл зависи от три страни – ние, Реал Мадрид и Тотнъм. Ние имаме нашите виждания и ще уведомим двата клуба, като му дойде времето. Много се съмнявам Бейл да има бъдеще в Реал. Но, ако те искат да го закотвят на пейката с тази заплата, сме окей с това“, заяви импресариото.

През този сезон 31-годишният Бейл има 31 мача за Тотнъм във всички турнири, в които е отбелязал 14 гола и е направил 3 асистенции.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ