28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Анахид Тачева се настани в апартамент за 5 млн. в Ню Йорк

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Легендарната говорителка на БНТ от миналото Анахид Тачева, е новодомка от няколко месеца насам Гранддамата на националната телевизия се е настанила в просторен апартамент в Ню Йорк, намиращ се в престижния квартал Трайбека, където имоти имат цяла плеяда холивудски знаменитости. Цената на жилището са фамозните 2,5 млн. долара или близо 5 млн. лева. То обаче, не е закупено от нея, а от най-малката ѝ дъщеря Анахид, която носи нейното име, и съпругът ѝ Аристотел – мултимилионер от гръцки произход. Сградата е сред емблематичните в квартала, защото е строена през далечната 1916 година. Тя е само на 6 етажа и има 29 апаратмента, съответно Тачева няма много съседи.

Новото жилище разполага с огромни хол и кухня, обзаведени с антики и произведения на изкуството, както и с няколко спални. Цената му е толкова висока, защото е в непосредствена близост до бреговете на океана в Ню Йорк. Всъщност, откакто е заминала при най-малката си щерка от брака ѝ с Васил Тачев, Анахид живее като кралица и тъне в лукс и разкош благодарение на щедростта на своя зет. Гъркът Аристотел върти суперуспешен хазартен бизнес в Щатите, а към момента притежава 7 казина, разположени в един от най-скъпите квартали на Ню Йорк – Манхатън. Освен това е собственик и на десетки недвижими имоти, а за управлението на финансите на кантората до голяма степен разчитал на жена си.

Отделно от това тя менажира собствена фирма за продажба на продукти за избелване на зъбите. Тъй като била кариеристка, досущ като майка си на млади години, почти не ѝ оставало време да се грижи за двете си деца, По-големият ѝ син – Арис-Нендъс, вече е на 19, а по-малкият – Ейтън-Васил, скоро навършил 13, пише „Ретро“. Въпреки, че имат три домашни помощници, възпитанието им било поверено на баба Анахид. Зетят бил безкрайно благодарен за вниманието, с което ги обгрижвала и сам пожелал да поеме абсолютно всичките ѝ разходи.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ