Последни

Барселона започна преговори с Меси за новия му договор

Барселона и Лионел Меси са започнали преговорите за нов договор на аржентинеца, твърди sport.es. Настоящият контракт на Меси изтича на 30 юни и все още има достатъчно спекулации за бъдещето му. Президентът на „каталунците“ Жоан Лапорта и бащата на играча Хорхе Меси са провели няколко разговори през последните дни, в които са поставили основите на бъдещ контракт между двете страни. Все още обаче не е отправено конкретно финансово предложение, което зависи от резултата от одита, който се прави в клуба.

В първите разговори Лапорта е обяснил на Хорхе Меси какви са основните параметри, които първоначално са се харесали на Меси и баща му. Първоначалната идея е за дългосрочен договор, който свързва Лео с Барселона за цял живот, дори когато футболната му кариера приключи.

Един от основните проблеми за Меси е футболния проект. Аржентинецът не се интересува толкова от финансовата част от въпроса, а от създаването на отбор, който е способен да спечели Шампионската лига.

Изданието твърди, че все още има дълъг път при преговорите между Барселона и Меси, но първата стъпка е направена и резултатът е положителен.

Преди няколко седмици Жоан Лапорта вече публично се обърна към Меси, уверявайки го, че желанието му е той да продължи в клуба.

На този етап английският Манчестър Сити и френският ПСЖ са клубовете, които следят ситуацията с Меси и могат да направят опит да го привлекат в редиците си. Меси обаче вече обеща, че първо ще изслуша предложението на Барселона, а след това ще вземе окончателното решение за бъдещето си.

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button