10 C
София
четвъртък, април 25, 2024

Баскетболните ни национали отстъпиха пред Рилски спортист

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Национален отбор по баскетбол

Мъжкият ни национален отбор по баскетбол отстъпи с точка пред състава на Рилски спортист в първата си контрола по време на лагера в Самоков. Националите ни загубиха с 85:86 в оспорван и равностоен мач. Специално за контролата екипа на клубния си тим облече Павлин Иванов. Силно включване за селекцията, водена от Росен Барчовски, имаха дебютантите Константин Костадинов и Константин Коев. Днес представителният ни тим ще изиграе още един мач в Самоков – срещу Академик (Пловдив).

Последните мачове от квалификациите за Евробаскет 2022 ще се състоят през февруари. От 19 до 22 февруари четирите отбора от група „Н“ ще се съберат в „балон“ в Латвия. Там, на своя земя, латвийците ще се хвърлят максимално срещу българския тим в търсене на реванш за загубата със 104:110 в Ботевград след две продължения.

Както е известно, Гърция и Босна и Херцеговина вече си осигуриха квота за Европейското първенство. България и Латвия са с актив от по една победа и три поражения до момента и в директен двубой ще решат кой ще заеме третото място в потока, което ще им даде право да участват на финалите в Чехия, Грузия, Германия и Италия.

Мачът с Латвия е на 20 февруари, а на 22-и България ще търси реванш от Босна и Херцеговина.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ