Последни

Бивш директор на ЦСКА: ЦСКА е отбор, който много рядко ще рита умрелия

Бившият административен директор на ЦСКА Милко Георгиев даде интервю пред „Топспорт“, в което изрази категоричната си убеденост, че Гриша Ганчев ще остане начело на клуба. Той обяви, че триумф във финала за купата на България срещу Арда ще бъде утешителна награда за „червените“. Георгиев призна, че голям проблем е апатията, която е обзела феновете на футбола в България.

“Дербито с Левски още веднъж даде отговор на въпроса какво е ЦСКА. ЦСКА е отбор, който много рядко ще рита умрелия. Левски е в такова състояние, че дали ще му вкараш 10 гола, това по никакъв начин няма да повиши моето самосъзнание като цесекар. Проблемът е, че много хора вече се отвратиха от случващото се в българския футбол. Все по-малко искрено се вълнуват от това какво се случва в ЦСКА. Ако не се промени нещо, апатията толкова е обзела феновете, включвам и себе си в това число, че не виждам смисъл Ганчев да продължава да си дава парите. По-добре да инвестира някъде, където хората наистина ще оценят неговите усилия и ще му носи радост. Футболът не носи радост у нас“, заяви Георгиев.

“Аз съм възпитаван и отглеждан с една единствена цел пред ЦСКА – първото място. Купата е утешителна награда. Не може да замести радостта от шампионската титла. Никога не е била самоцел за ЦСКА. Да, би било хубаво да я спечелим. Това ще е още един трофей в богатия ни на отличия музей. Но не е нещо, което може да компенсира титлата“, добави бившият директор на „червените“.

“Не съм в кухнята на ЦСКА и няма как да знам каква е била причината Ганчев да се реши на смяна на Бруно Акрапович с Любо Пенев. Дали е бил правилен или не, ще се разбере на 19 май. Собственикът и феновете искат едно – да има стабилен треньор, който да изкара поне няколко години на поста си. По една или друга причина, това в ЦСКА не се случва. Което е проблем за част от резултатите.“

“Изграждането на модерен стадион е болната тема на “червената” общност. Нужен е обществен натиск по нея. Очевидно има някакъв проблем, който тлее и никой не излиза да каже какъв всъщност е той.“

“Убеден съм, че Гриша Ганчев няма да се оттегли! Това му е хубавото на Гришата – трудно някой може да го пречупи. Това им беше идеята, но няма да стане. Правят го цинично и безцеремонно – със съдийство, програма за мачовете, организация. Всичко срещу ЦСКА е с цел да пречупят Ганчев и той да се оттегли. Достатъчно корав е и смятам, че няма да се откаже“, завърши Милко Георгиев.

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button