4.4 C
София
петък, април 19, 2024

Борисов: Искат от ГЕРБ да свърши мръсната работа на Радев (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Като „крещящо“ определи мълчанието министър-председателят в оставка Бойко Борисов на президента Румен Радев, лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов във връзка с наложените руски санкции спрямо ръководители на ЕС.

,,Вчера беше тъжна събота. ЕК, ЕС и ЕП съгласуваха една декларация, част от която бяхме и ние, с което изразихме цялата си подкрепа към президента на ЕП Сасоли, към зам.-председателя на ЕК Вера Юрова за санкциите, които им бяха наложени от Руската федерация, свързани с правата на човека. На фона на всичко това е крещящо вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Още нямат реакция, иначе се изказват. За Корнелия и другите да не говорим“, посочи Борисов.

Борисов направи изказването си по време на живо включване във Фейсбук от Семинарията в София, където категорично подчерта, че ГЕРБ няма да прави коалиция с БСП по никакъв начин.

На Конгрес имаме решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в обръщение и реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас, заяви той.

Вече месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев. Да има собствена ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите. Хем са ни уволнили, хем казват, че Борисов продължава да управлява. Е, това вече е наглост! Прости им Господи, те не знаят какво правят, допълни още премиерът в оставка.

Накрая той заяви, че е много доволен от ремонтните дейности в Семинарията и изтъкна, че „само това да са направили по време на мандата, пак ще е доволен“.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ