4.4 C
София
петък, април 19, 2024

Борисов: Отваряме заведенията на 1 март

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ще спазим ангажимента си и ще отворим заведенията на 1 март. Нивата на заболеваемост у нас са добри. Затова утре в малките населени места в училищата се връщат присъствено всички ученици, написа днес във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Благодаря на медиците за усилията и добрата работа, благодарение на която продължаваме да прилагаме най-либералните мерки в Европа. До края на месеца болниците ще получат парите за увеличение на заплатите, както и парите за медиците на първа линия, отбеляза Борисов, който посети Исперих.

С 50 милиона лева за първи път държавата в края на миналата година финансира и общинските болници, които откриха ковид-отделения. Близо 500 000 лева от тях получи болницата в Исперих.

„Доктор Абдулах Заргар вече е български гражданин. Той има голям принос за българското здравеопазване и за успешното управление на болницата в Исперих. В този казус институциите отново доказаха, че  могат бързо и адекватно да решават проблемите на гражданите. Благодаря и на доктор Заргар за професионализма и отдадеността. Уверен съм, че той ще продължи да бъде все толкова обичан и грижлив лекар“, написа още премиерът в профила си в социалната мрежа.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ