7.9 C
София
събота, април 20, 2024

Бруно Акрапович: Целта ни е титлата

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бруно Акрапович

Старши треньорът на ЦСКА София Бруно Акрапович заяви, че има достатъчно опции в състава за утрешния първи мач от пролетния полусезон срещу Славия.

Отборът се раздели с трима играчи като Валентин Антов, Юнус Санкаре и Ахмед Ахмедов, но Акрапович е уверен, че разполага с футболисти, които заместят напусналите.

„Отборът е готов за старта на полусезона, момчетата работят феноменално. Доволен съм от настроението. Ще търсим победи във всеки мач, ако влезем в победна серия, всичко е възможно. Шестте точки с Лудогорец са много и малко. Целта е титлата, а какво ще стане накрая – ще видим“, коментира Акрапович на брифинг преди утрешния мач със Славия.

„Гълъбов показа, че може да запълни дупката, оставена от Антов. Турицов и Вион също се справят, имаме достатъчно играчи. Наясно съм със състава за утрешния мач. Имаме опции. Жеферсон е контузен, Амос Юга е наказан за картони. Всички други са здрави и имаме голям избор, което е добре за всеки треньор. Студеното време не ни притеснява, то е същото както за нас, така и за съперника. Студено е и всички ще се движат по терена. Важно е момчетата да изберат подходящи бутонки за терена“, смята специалистът.

„Славия ще излезе с мотивация, имат качествени играчи и няма да ги подценим. Новите попълнения Бисмарк и Кайседо не са напълно готови за игра, а и още не са пристигнали жълтите карти на двамата“, каза още Акрапович.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ