18.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Българи и роми окървавиха Цветница във Враца

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бой между цигани и българи окървави християнския празник Цветница, съобщи BulNews.

На тел. 112 бил получен сигнал за бой в апартамент във вход А на бл. 39 в ж.к. „Дъбника“ във Враца. Към адреса незабавно били насочени 2 линейки и 2 патрулки.

В жилището те заварили двама окървавени мъже. Оказало се, че циганите празнували доста шумно и съседи отишли да им направят забележка. Възникнал скандал, при който 19-годишен ром намушкал един от участниците в разправията в корема. Друг от мъжете е получил множество наранявания от нанесения му побой.

Пострадалите бяха натоварени в линейките и закарани към болницата за оказване на медицинска помощ.

Униформените извели младия циганин, който по време на скандала намушка свой опонент в корема. За да не се стигне до ексцесии пред блока, той бе заведен в патрулката от двама служители на Пътна полиция без белезници. Така събралото се множество не успя да се ориентира в ситуацията и извършителя бе закаран в районното без напрежение.

Живеещите във входа разказаха, че в този апартамент живеят поне десетина циганина и редовно вдигат шумни купони. Днес отново прекалили с музиката и затова останалите отишли да им направят забележка. Така се стигнало до масовия бой.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ