Последни

Българи и роми окървавиха Цветница във Враца

Игра на Богове -Възходът на падението

Бой между цигани и българи окървави християнския празник Цветница, съобщи BulNews.

На тел. 112 бил получен сигнал за бой в апартамент във вход А на бл. 39 в ж.к. „Дъбника“ във Враца. Към адреса незабавно били насочени 2 линейки и 2 патрулки.

В жилището те заварили двама окървавени мъже. Оказало се, че циганите празнували доста шумно и съседи отишли да им направят забележка. Възникнал скандал, при който 19-годишен ром намушкал един от участниците в разправията в корема. Друг от мъжете е получил множество наранявания от нанесения му побой.

Пострадалите бяха натоварени в линейките и закарани към болницата за оказване на медицинска помощ.

Униформените извели младия циганин, който по време на скандала намушка свой опонент в корема. За да не се стигне до ексцесии пред блока, той бе заведен в патрулката от двама служители на Пътна полиция без белезници. Така събралото се множество не успя да се ориентира в ситуацията и извършителя бе закаран в районното без напрежение.

Живеещите във входа разказаха, че в този апартамент живеят поне десетина циганина и редовно вдигат шумни купони. Днес отново прекалили с музиката и затова останалите отишли да им направят забележка. Така се стигнало до масовия бой.

Проверка по рама
Диета без глад

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button