7.9 C
София
събота, април 20, 2024

Българският филм с Мария Бакалова тръгва по кината (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Новата българска комедия „Като за последно“ на режисьора Ивайло Пенчев („Летовници“, „Корави старчета“) излиза на голям екран на 4-ти юни 2021 г. Лентата ще се завърти в киносалоните и летните кинотеатри в цялата страна. Сценарият е дело на Божан Петров, Ивайло Пенчев и Весел Цанков.

Режисьорът Ивайло Пенчев отново ни пренася на красивото Българско Черноморие с история за човешките взаимоотношения, изпълнена със смях, сълзи и в крайна сметка – с любов. „Като за последно“ разказва за възрастен, богат и известен писател (Васил Банов), който предлага неочаквана помощ на младо момиче, изпаднало в беда (Мария Бакалова), като ѝ предлага да се оженят. Това поражда поредица от комично-драматични събития, абсурдни преживявания. Пенчев не изневерява на стила си и отново предлага на зрителя вълнуващ сюжет на фона на живописни природни кадри, заснети от оператора Георги Челебиев.

„Като за последно“ събира съзвездие от любими актьори – Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Милена Аврамова, Анастасия Ингилизова, Свежен Младенов, Любен Чаталов, Яна Маринова, Станимир Гъмов.

„Отново събрахме великолепен екип и създадохме филм за общуването между хорта, отношенията в семейството и за любовта. Комедията се преплита с драматичните сцени, но не е ли така и в живота?“, разказва Ивайло Пенчев. „Зрителите ще видят любими свои актьори, като Банов, Фицата, Малин Кръстев, Геро в по-различни роли и драматургични ситуации. А за Мария Бакалова се изговори доста, затова бих искал да поканя публиката да я види в „Като за последно“ в ролята на скромната и лъчезарна Алекс.“

„Филмът е готов от близо година и очакваме с нетърпение да го споделим с любителите на киното. На предпремиерните фестивални прожекции публиката реагира с много аплодисменти и смях и се надявам повече хора да могат да гледат филма сега, когато тръгва по кината.“, допълва той.

Комедията грабна Наградата на публиката на фестивала „Златна роза“ 2020 г.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ