10.2 C
София
четвъртък, април 25, 2024

Вашият хороскоп за днес, 12.02.2021 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста забързан ден, дано сте успели да вместите всичко, което трябва в графика си. Заради претоварването може да пропуснете нещо важно или да претупате нещата, действайте по-спокойно.

Телец

Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ще трябва някак да се справите с положението. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.

Проверка по рама

Близнаци

Доста динамичен ден ви очаква, особено ако работите в сферата на информационните технологии или рекламния бизнес. Днес е много благоприятен ден за срещи, макар че не се препоръчва да се обвързвате с договори точно сега.

Рак

По-добре е да прекарате деня си в обичайните занимания, вместо да ходите по срещи, пък били те и делови. Най-разумно за вас е да останете насаме със себе си и да обмислите плюсовете и минусите на приключените ангажименти.

Лъв

Настроението ви днес ще е доста приповдигнато. Сигурно има рожденици наоколо или чисто и просто сте намерили повод да празнувате с приятели. Правилно, в тези студени дни как да се сгрее човек, освен в приятна компания.

Магазин за Акумулатори

Дева

Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Не прекалявайте с работата, по-добре потърсете някой да ви помогне, петък е все пак.

Везни

Днес нищо не може да ви уплаши, ще гледате на света философски. Освен това и ще харчите философски, дано само да имате по-дълбоки джобове (и по-пълни естествено).

Скорпион

Малко напрегнати ще се чувствате и то главно заради някой друг. Гледайте да не изпадате в дългове. Днес сте много емоционално уязвими, не приемайте, всичко което ви кажат лично. Пазете се.

Стрелец

Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но трябва поне да участвате.

Козирог

Днес е хубаво да отделите време, за да си изясните отношенията с хората около вас. Вие наистина виждате нещата от всички гледни точки, но май имате нужда от повече решителност, за да решите какво да направите.

Водолей

Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си. Ако все още не сте се сдобили с такива, макар че не пречи да съчетаете двете неща, днес е много подходящ ден за спорт.

Риби

Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. На работното си място не давайте ухо на слуховете, само ще ви развалят настроението.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ