16.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Вашият хороскоп за днес, 14.02.2021 г.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Този празник ви изглежда доста измислен, но вашата природа не ви позволява да заобиколите просто така един празник, дори да не го почитате. Благодарение на вас ще цари въодушевление и истинско празнично настроение.

Телец

Любовта е винаги в сърцето ви, така че не ви трябва празник, за да я демонстрирате. Но днес можете да направите нещо различно. Нали разнообразието е солта на една връзка.

Проверка по рама

Близнаци

Хубав ден, но не карайте любовта да минава единствено през стомаха, измислете нещо интересно. В тези странни времена включете въображението и изненадайте любимия човек.

Рак

Доста емоционално ще подхождате към всичко днес и така може да провалите целия празник. Опитайте да не правите сцени и да не намесвате минали връзки точно днес. Просто се обичайте и изкарайте една незабравима вечер заедно.

Лъв

Склонни сте повече да говорите и да се занимавате със странични неща, отколкото да обърнете истинско внимание на човека до вас. Поне днес нарушете тази тенденция, защото май връзката ви започва да се пропуква.

Магазин за Акумулатори

Дева

Ексцентричните ви идеи за един романтичен празник може да не се окажат съвсем удачни. Май понякога трябва да се държите като традиционалисти, това е по-печелившата стратегия.

Везни

Ще срещнете известен проблем в комуникацията с обичания човек, а точно днес това не ви е нужно. Не приемайте всичко прекалено емоционално, погледнете по-трезво на нещата.

Скорпион

Днес е празника на любовта и на виното. И двете ви опияняват, макар и по различен начин. Днес обаче се държите доста неадекватно с любимия човек, а това определено няма да е във ваша полза.

Стрелец

Дори да не вярвате, че любовта трябва да се покаже в един-единствен ден, можете да направите този ден по-различен, измислете нещо оригинално. И гледайте да е по-интимно, а не в шумна компания.

Козирог

Не е ден за активни действия. Внимавайте много на кого какво казвате, защото собствените ви думи може да се обърнат срещу вас. И опитайте да не ровите прекалено в душата си, връщайки се към минали събития, освен ако нямате наистина основателна причина.

Водолей

Ежедневните ви ангажименти може да не ви позволят да организирате празника както си мечтаете, но това не ви пречи да направите нещо различно, с което наистина да покажете чувствата си към обичания човек.

Риби

Доста страстен е този свети Валентин за вас. Гледайте да не изпадате в крайности, че не се знае докъде ще доведе това. Рискът ви привлича неудържимо, но трябва ли да въвличате и любимия си човек.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ