8.8 C
София
петък, април 19, 2024

Венцеслав Стефанов: Аз не мълча и няма да мълча!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изявлението на Съдийската комисия, дошло по-рано днес. Босът на „белите“ сподели, че е гледал запис на снощния мач между отбора на Александър Тарханов и ЦСКА и продължава да има претенции относно съдийството на Никола Попов.

„Добре е Съдийската комисия да си направи рекапитулация. Внимателно гледах повторенията – има дузпа за Славия, има ръка в наказателното поле, има нарушение преди гола, има други нарушения, които главният съдия Попов спестява на ЦСКА“, твърди Стеданов.

“И пак питам, защо той свири на ЦСКА два поредни кръга? Това да ми обяснят от комисията. Защо не казват защо? Аз ли да претендирам към тях или те към мен?! Това е телевизор без звук. Те казват, че ще сезират Етичната комисия, а аз кого да сезирам за съдията? Арменския поп ли? Затваря се един порочен кръг. Този съдия ни ощети срещу ЦСКА, срещу Черно море, срещу Лудогорец. Някой трябва да каже, че царят е гол“, продължи той.

“Аз не мълча и няма да мълча! Затова питах снощи журналистите за момченцето Бербатов. Той купил ли е една топка за школата на Пирин (Благоевград), където е ритал като малък? Купил ли е една топка на ЦСКА, откъдето тръгна към големия футбол? Има ли той нормални отношения с хората? Ето това питам. А те ме питат за отоплението и защо играем толкова рано през годината! Седнали за маркетинг да ми говорят и че не съм имал право да питам, само журналистите задавали въпросите, събеседниците нямали право. Чакайте бе, да не съм на разпит в МВР! Защо да не мога да ви попитам и аз? Кой си дава 27 години парите на стадион „Славия“?! Бербатов казва, че не пускам кокала. Ела гризни ти кокала, да видиш как е! Издържай ти клуб 27 години“, каза Стефанов.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ