5 C
София
четвъртък, април 18, 2024

В самия край Аталанта „грабна“ трите точки в Сардиния

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Треньорът на Каляри Еузебио Ди Франческо полудя от ярост, след като дузпа за отбора му в 95-ата минута от битката с Аталанта беше отменена.

Срещата приключи с поражение за състава с 0:1, след като Луис Муриел се разписа 10 секунди преди изтичането на редовното време.

Главният съдия назначи 3 минути продължение, но поради две извършени смени от Каляри реши да не свири след изтичането на 180-те добавени секунди.

Това повлия изключително драматично на случилото се в срещата, като Каляри осъществи атака, а Ругани падна в наказателното поле, след съприкосновение с футболист на Аталанта и арбитърът посочи бялата точка.

След това обаче той получи сигнал, че трябва да преразгледа ситуацията посредством системата ВАР. Това се случи, а решението бе за… отмяна на дузпата.

Проверка по рама

Ди Франческо гледаше екрана заедно със съдията и загуби всякакво търпение, след като видя, че 11-метров изстрел няма да последва.

И към допълнителните минути бяха добавени още, като двубоят навлезе в 97-ата, преди все пак да се чуе последният сигнал в него.

В редовното време двата тима си размениха по една греда, но не успяваха да си вкарат попадения, преди решителното такова на Муриел.

Така Каляри остава на 18-ата позиция, а Аталанта е под номер 7.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ