Последни

Галена стана част от книга в подкрепа на гейовете и лесбийките

Игра на Богове -Възходът на падението

Фолкпевицата стана част от издание на родната общност на лесбийките и гейовете, тъй като открито ги подкрепя. В частта, посветена на нея в книгата, изпълнителката разказва защо се е включила в последния прайд в столицата и че е разочарована от феновете си, които не я подкрепят, пише HotArena.

“Прайдът е събитие с изключителна важност, което задължително трябва да продължава да се състои всяка година. Може да отнеме още едно-две поколения, но съм сигурна, че ще дойде моментът, когато сексуалната ориентация ще бъде последното нещо, което ще определя как възприемаме даден човек”, казва фолк певицата.

Заради позицията ѝ част от феновете на Галена възнегодуваха, но тя яростно им отвръща. “Ако някой мой фен е бил разочарован от участието ми на прайда, то аз съм два пъти по-разочарована от него или нея. През моята близо 17-годишна кариера съм се сблъсквала с какви ли не предразсъдъци и съм свикнала да съм крива на някого. Не ми е цел в живота да бъда харесвана от всички, това би означавало, че не правя нещо, както трябва”, категорична е чалга дивата, която признава, че не може да приеме мисленето на някои млади хора.

Галена прави и сравнение между отношението към попфолка и хората с нетрадиционна сексуална ориентация.

“Попфолкът, макар и най-масов в България, винаги е бил и най-отричан. По това си приличаме, дори само за това трябва да се подкрепяме. Моите колеги трябва публично и бе страх да заявят подкрепата си, тъй като това е най-малкото”, казва още в книгата фолкаджийката. По нейни думи не е тайна, че гейовете и лесбийките винаги са засвидетелствали любовта към точно този музикален жанр. Галена признава, че всекидневно общува с такива хора.

“Работя с тях, те са едни от най-близките ми. Възхищавам се на начина, по който живеят живота си. Бих ги празнувала всеки ден, ако можех”, допълва в изповедта си в изданието Галена, която живее с мъжа си Галин и има двама синове.

Проверка по рама
Диета без глад

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button