18.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Гал Гадот ще търси истински жени-чудо

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Актрисата Гал Гадот, която изигра ролята на амазонската принцеса Даяна в „Жената-чудо“, има мисия – да създаде движение, което да разнася добрина по света.

Най-новият проект на израелската актриса, която е на 35 години, я ангажира като изпълнителен продуцент на късометражната документанла поредица „Impact“, която ще дебютира на 19 април по тв канал „National Geographic“.

Поредицата от шест епизода проследява живота на жени от Бразилия, щатите Калифорния и Мичиган, както и Пуерто Рико, които преодоляват препятствия и вършат необикновени неща. Те живеят в общности, засегнати от насилие, бедност, дискриминация и потисничество.

„Наричам ги моите жени-чудо, защото те са истински герои“, каза Гадот във видеоразговор. „Аз излизам на снимачната площадка в костюм и се боря. Но те в действителност го правят там, на място, полагат усилия и правят всичко по силите си, за да превърнат света в по-добро място“.

Гадот изпълнява ролята на „жената-чудо“ от 2016 г. и бе звездата в продължението „Жената-чудо 1984“ миналата година. Тя започва да осъзнава влиянието и отговорността си през 2017 г., след като за пръв път се превъплъщава в героичния образ.

Проверка по рама

View this post on Instagram

A post shared by Wonder Woman (@wonderwomanfilm)

„Моите убеждения са много близо до тези на „жената-чудо“ – любов, мир, позитивност“, каза актрисата.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ