10.8 C
София
събота, април 20, 2024

Георги Миланов може да подпише с Левски

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Бившият национал Георги Миланов може да подпише с Левски, твърди Мач Телеграф. Шансовете са минимални, но все пак съществуват. Оказа се, че футболни агенти, които нямат нищо общо нито със самия футболист, нито със „сините“, опитват да уредят 28-годишния Миланов на „Герена“.

Към днешна дата юношата на Литекс е без клуб, след като прекрати по взаимно съгласие договора си с унгарския Фехервар през месец юли миналата година. Това значи, че той е вече близо 8 месеца без отбор. Това е и в основата на евентуалния трансфер на халфа в Левски. Евентуален негов договор със „сините“ може да възроди кариерата му. Твърди се обаче, че самият Миланов не иска да се връща в България.

Преди да подпише с Фехервар през 2018 г. Георги беше силно желан от ЦСКА, но отказа на „червените“. Тогава обаче ситуацията беше друга, а сега бившият национал не е играл в мач за първенство вече близо година. За последно това се е случило на 14 март 2020 година, когато Миланов влиза като резерва чак в 90-ата минута при домакинското равенство 1:1 с Дьошгьор. Последният му официален мач е около два месеца по-късно, когато той отново влиза като резерва за Фехервар в мач за Купата на Унгария с Мезьоковезд (2:2).

По непотвърдена информация има минимален шанс Георги Миланов да подпише с ЦСКА.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ