10.8 C
София
събота, април 20, 2024

Глория се зареди с енергия на Рупите

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Примата на фолка Глория използва слънчевите февруарски дни и се наслади на прекрасна разходка. За мястото, което изпълнителката посети, от години се знае , че е обвито в мистичен ореол.

Става въпрос за живописната местност „Рупите“, която е свързана с пророчицата Баба Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд.

Всеки човек, посетил някога тази местност, я определя като малко късче от рая, което изпълва с усещане за величие и душевно спокойствие.

View this post on Instagram

A post shared by G L O R I A ❤️🎤 (@gloria_bulgaria)

Проверка по рама

Именно така подейства и на Глория, която посети Рупите в компанията на своята майка, най-добрият и приятел – гримьорът Борислав Соколов – Мис Бони и неговата майка, която отбеляза своя рожден ден.

„Магията и енергията на Рупите ,винаги ме карат да се връщам тук!“ – написа гласовитата звезда и публикува снимка, под която заваляха стотици комплименти за перфектната и визия.

Глория мина през тежък период, тъй като се зарази с коронавирус и се наложи да влезе по спешност във ВМА,припомня сайтът Тrafficnews. За щастие към днешна дата изглежда, а явно и се и чувства напълно възстановена. През препятствието премина и нейната майка, която днес също е в перфектно здраве.

Съвсем скоро Глория ще стане баба за първи път в живота си. Всеки момента се очаква нейната дъщеря Симона Загорова да роди момиченце от половинката си Дани Милушев.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ