13.8 C
София
петък, март 29, 2024

Григор Димитров със силни думи: Гордея се, че съм от Хасково и България

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров зарадва сънародниците ни в Австралия. Той даде специално интервю на родния ни език за българската програма на местното радио „SBS“. Димитров изрази съжаление, че в утрешния мач срещу Доминик Тийм няма да има подкрепата на феновете от трибуните заради наложения локдаун в щата Виктория. Гришо сподели, че в момента на пандемията се наслаждава на всеки един момент на корта.

„Със сигурност ще е различно без публика. Хубаво е да виждам знамената, когато съм толкова далеч от дома. В такъв миг е много важно да имаш подкрепа и съпричастност. Оценявам го! Жалко е, че в неделя ще играем без публика, но условията са еднакви за всички“, заяви Григор Димитров.

„Аз съм от Хасково и България. Гордея се от този факт и това никой не може да ми го отнеме. Винаги ще опитвам да помогна и да допринеса за града“, допълни Гришо.

„Не искам да мисля за нивото си в момента. Изцяло съм фокусиран върху мачовете и подготовката си. Не мога да определя дали съм близо или далеч от третото място в световната ранглиста. Един турнир може да направи голямата разлика. В момента на пандемията, когато не знаем дали утре ще излезем на корта или дали даден турнир ще се проведе, трябва да останем спокойни и да се възползваме от всеки един миг, да се наслаждаваме на това, което обичаме да правим“, завърши българският тенисист.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ