5.5 C
София
понеделник, март 4, 2024

Дани Трехо смени образа на Мачете с Купидон (СНИМКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Повечето хора все още свързват Дани Трехо с образа му на Мачете от едноименния филм с негово участие от 2010 г. А и начинът, по който изглежда актьорът, по-скоро навява асоциации за екшън, убийства, ярост и какво ли още не, които Дани Трехо е показвал във филмите си.

Но едва ли някой е очаквал да види страховития Трехо като Купидон. Изненада! Точно с такава снимка изгря Дани в своя Инстаграм профил за Свети Валентин, пише сайтът life.dir.bg.

На фотографията актьорът е облечен в бял потник и червена пачка, а на гърба му са прикрепени червени криле. Трехо държи лък в ръцете си и се готви да изстреля една „любовна“ стрела, докато е сложил още две в полата си.

View this post on Instagram

A post shared by Danny Trejo (@officialdannytrejo)

Проверка по рама

Изражението на лицето на актьора е доста съсредоточено, но не става ясно кого се готви да уцели.

„Това е най-сладкият Купидон!“

„Трябваше да хвърляш Мачете“, гласят част от коментарите към снимката на Дани Трехо.

Актьорът със сигурност притежава завидно чувство за хумор. И няма никакви притеснения да покаже това. Макар че публиката е свикнала да го вижда като „лошия“ в повечето филми, в които играе, а те са вече над 450, Дани Трехо не е злодеят от екрана, а неговата най-голяма мечта не било киното, а боксът.

За Дани Трехо може да се каже, че всичко най-ценно е научил от „филма“ на собствения си живот. За първи път е вкаран в затвора, когато е на 17 години. Актьорът е прекарал общо 11 години зад решетките, а за да поддържа формата си, се боксира със съкилийниците си. В Сан Куентин, Соледад и Фолсъм печели титлите от затворническото първенство, а след това триумфира и в Пенсилвания. Побеждава и наркоманията, включвайки се успешно в програмата „12 стъпки“.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ