13.8 C
София
петък, март 29, 2024

Диона след раздялата с Галин и Торино

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Още от началото на кариерата си Диона се слави с факта, че казва всичко, което мисли „право куме в очите“. Вчера тя реши да даде искрени отговори на феновете си в Instagram за случващото се около нея.

Най много бяха запитванията, относно отношенията и с Галин и Торино – първият, неин бивш продуцент, а вторият – бивше гадже, с което изживя бурна любов, но за кратко. Към момента не е ясно каква точно е причината за раздялата им.

Гласоватата дама споделя, че все пак любовта е най-важното нещо за нея, но за някои хора е просто средство за постигане на други цели, и че всеки си получава заслуженото рано или късно.

„Ако е истинска любовта ще устои на всяко изпитание и ще пребъде. Ако не, ще си проличи и ще бъде изместена от интереси, песни, пари, лайкове и всички други подобни“, заяви Диона.

Съвсем наскоро тя прекрати контакт както с Галин и компанията му „Алфа“, така и с Торино, като е категорична, че причината за това е, че „тя им е трябвала повече, отколкото те на нея“.

Проверка по рама

„Аз опитах и все още съм с добри чувства, но явно към мен не е така. Само аз си знам какво ми коства да съм силна. Съвет, който да дам – очаквай от всеки всичко! Ако знаете колко истини не ви казвам… затова съм неудобна на много хора. Но да се радват, че съм душичка и ще пазя тайна. Те само ще се покажат кой какъв е.“ – искрена е изпълнителката.

Вървят и много слухове, че Галин и Торино са се сближили доста след раздялата с Диона. Изпълнителката не знае каква е причината за приятелството им, като е категорична, че до преди това въобще не са се харесвали един друг.

„Ами сега… цяла група мъже са срещу теб. Какво ще правиш?“ – пита любопитен фен, а отговорът на Диона гласи „Ще съм най-големия мъж от всички!“.

Тя каза още, че не е очаквала чак такова отношение от тяхна страна към себе си, но че вече нищо не може да я учуди.

Преди дни излезе и ново парче на бившия ѝ Торино и неговия колега Пашата. В мрежата Диона сподели, че всъщност тя е написала текста към песента.

„То да беше само тяхната. Те няма да ви го кажат, но и кантото е мое. Подарила съм я и се радвам, че има две мои песни в тренда. Пък те нека ме нападат за направеното от мен добро, с чисто сърце.“ – каза певицата.

Магазин за Акумулатори

Диона отговори и на много въпроси, свързани с изневярата. Тя споделя, че до момента никога не е изневерявала, нито пък на нея са и изневерявали.

На запитване „Мразиш ли някого?“, фолк дивата отговаря, че не е способна на такива емоции, но „уви, мен толкова много хора ме мразят.“ Като най-голямата си слабост определя добротата си.

Съветът, който тя даде на всички нови артисти е да се самопродуцират. Диона зарадва почитателите си и с нова фотосесия, в духа на 14 февруари. Навръх Деня на влюбените на екран излиза и първата балада на изпълнителката, която ще носи заглавието „Недоволен“.

View this post on Instagram

A post shared by DIONA (@diona_alpha)

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ