Доставките на новата Tesla Model S отново се забавят

Обновените Tesla Model S и Model X Plaid и Long Rane са налични за поръчка от няколко месеца, но изглежда, че клиентите на марката ще трябва да изчакат още поне няколко месеца докато получат своите автомобили. Припомняме, че това не е единствения подобен случай при американската марка, тъй като скоро ви разказахме за проблем, който таксуваше двойно за автомобил, а в замяна доставките отново не бяха извършени в срок.

Счетоводна Къща ИРМАТИ

Клиентите, които са поръчали Model S Long Range в Америка ще трябва да изчакат в периода септември-октомври, вместо досегашния, юни-юли, а купувачите на Plaid ще трябва да имат търпение поне до август, вместо обявения юни месец. При Plaid + нещата остават непроменени и първите доставки се очакват в средата на 2022 година.

При Model X забавянията са още по-сериозни, тъй като първите модели ще пристигнат едва в началото на следващата година, вместо плануваните доставки през октомври месец тази година.

Все пак за останалите два модела в лицето на Model 3 и Y, сроковете за доставка са намалени с по една седмица и в зависимост от версията която поръчате, то може да получите автомобил в рамките на 5 до 8 седмици от датата на поръчка.

Новините Днес
Счетоводна Къща ИРМАТИ
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Posts