12.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024

Доц. Милен Михов: Изказването на Нинова за учебниците е политическа манипулация

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Темата с учебниците е много важна, беше направена проверка на съдържанието по наш сигнал преди 2 г. Един учебник за общообразователните дисциплини да се стандартизира, беше нашето предложение. За профилираните паралелки заради измененията на технологиите може да има повече възможности“.

Това заяви в предаването „Денят на живо с Наделина Анева“ по NOVA NEWS доц. Милен Михов, зам.-председател на ВМРО.

По думите му изказването на Нинова за учебниците е политическа манипулация, защото тя споменава конкретен учебник. А това, че в един има методическа грешка, не е обобщаващо за всички.

„Има много екзотични имена на коалиции, политическият PR се развива. Хората реагират на успешен или неуспешен PR, качеството и реалните постижения или грешки на политическите фактори е определящо“, смята доц. Михов.

„Разделихме се от ОП и така смятаме, че отправяме послание за преки действия. ВМРО няма да се яви само на изборите, а ще бъде политическа платформа с широко гражданско участие“ сподели зам.-председателят на ВМРО.

Проверка по рама

Според него шествието „Луков марш“ е било дамгосано като шествие на фашисти и крайни представители на ксенофобски организации, но ВМРО се е дистанцирало отдавна от тази проява, която не бива да бъде оценявана толкова крайно.

Той смята, че няма да има сериозни пречки за провеждане на изборите.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ