22.8 C
София
петък, юни 14, 2024

Ето го първото женско Bugatti

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Компанията Bugatti обяви, че във Великобритания, за 14 февруари, един от клиентите ѝ е решил да закупи хиперкар Chiron Sport като подарък на жена си.

Клиентът обаче е имал специфични изисквания. Така, този хиперкар е създаден в едно копие по специална поръчка. Chiron Sport е персонализиран от дилъра на HR Owen.

Колата е кръстена Алис (на името на съпругата). Надписи с името се появяват на подглавниците и праговете, а интериорът е завършен в кожа Gris Rafale и алкантара.

Проверка по рама

За въпросната Алис, от Bugatti са разработили специален бял и розов цвят, с който е покрита каросерията. Уникалните бои са Silk Rose и Matt Blanc.

Технически колата не се е променила. Chiron Sport се задвижва от двигател W16 с четири турбокомпресора, който е с мощ 1 500 к.с. и пиков момент от 1 600 Нм.

Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 2.5 секунди, а максималната скорост е 420 км / ч. Bugatti Chiron Sport струва около три милиона долара.

Магазин за Акумулатори

Името на купувача на специалното Bugatti „Алис“ не се разкрива. Това обаче е първото такова Bugatti, решено в розово и е може би скъпия подарък за 14 февруари.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ