19.1 C
София
сряда, април 17, 2024

Ето кои са най-грубите зодии

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Астролозите успяват да намерят обяснение за характера и всяка черта от него на човека в планетите и звездите. Експертите по тълкуванието на космическите тела имат и логично обяснение от кои зодии трябва да бягаме като дявол от тамян.

Причината е, че те са страшно груби. Обикновено са в лошо настроение или пък, ако се ядосат, то молете се да не сте им пред очите, пише вестник „Труд“.

Всеки чар може да загуби блясъка си зад неописуема грубост и бруталната жестокост на представителите на няколко зодии според астролозите. Те разкриват кои са те и съветват винаги да си имате едно наум и да пазите дистанция, ако не искате тежко да си изпатите.

Овен
Оживял кошмар

Спорно е дали Овенът е номер 1 в класацията за най-голям грубиянин в целия зодиак. Причината е че, когато е в настроение, може да бъде много чаровен, а това донякъде компенсира ужасния му характер.

Докато всичко върви по мед масло, той е чудесна компания: забавен, закачлив и щур. Овенът е неспособен да влезе под кожата на друг човек, затова, обърка ли се нещо, става кошмарен – Пол Пот и Ким Ир Сен в едно.

Проверка по рама

Прощава единствено на най-близките си, които са почти толкова безгрешни и прекрасни, колкото и самия Овен. Но по отношение на всички останали търпението му е много малко.

Телец
Адолф бил ли е груб?

Попитате ли страничен наблюдател, ще ви каже, че Телецът е добър човек с топло и щедро сърце. Това е така. През голяма част от времето. Само тези, които са пресекли пътищата на Телеца и са се сблъскали с неговата прословута злопаметност и отмъстителност, знаят какво чудовище е този мил човек.

Телецът се вбесява от няколко неща: ако някой се опитва да накърни авторитета му и да се усъмни в решенията му, ако близък човек го предаде или ако някой настъпи финансовия му интерес. Адолф Хитлер, аятолах Хомейни и Саддам Хюсеин не са добър пример – повечето Телци са доста по-свестни.

Близнаци
Груб, но не много зъл

Във вселената на тяхната душа търпението трябва да бъде издирвано с телескопа Хъбъл. Казват, че Близнаците са най-незрелите в зодиака и, ако се съди по тяхната избухливост и липса на толерантност, да, май наистина не са надраснали пубертета.

Магазин за Акумулатори

Разбира се, че са чували за самоконтрол – той е нещо, което околните са задължени на упражняват, за да не дразнят горките Близнаци. Под този знак са родени „Божествения бащица“ на Екваториална Гвинея Обианг и индонезийския диктатор Сухарто, но освен тях и с изключение на неколцина серийни убийци-садисти, те не са големи злодеи.

Рак
Любезен и внимателен

Ако обсъждаме най-грубите знаци, трябва напълно да изключим от разговора Раците. Те са най-внимателните и мили хора в целия зодиак. Това че са директни и не обичат да шикалкавят не бива да бъде приемано за грубост.

Е, щом някои хора не могат да понесат истината, то това си е техен проблем. Само дано не ви се случи да разочаровате – разбирайте „да раздразните“ – Рак. В момент на афект те не знаят какво говорят.

Това означава, че всичките ви тайни ще бъдат изкарани наяве, независимо дали това няма да съсипе живота ви. Настоящият ирански върховен лидер аятолах Али Хаменей е Рак.

Лъв
Целта оправдава средствата

Ако има някой, който мрази грубостта, това е Лъвът. С обиди и скандали определено не е никак елегантен начин да се справяш с напечените ситуации. Ако не е възможно да преодолее конфликта единствено с неустоимия си чар, Царят на животните избира пътя на манипулациите и стратегиите.

Но животът е непредвидим и понякога ни поставя в ситуации, в които се налага да изръмжим, дори да отхапем някоя и друга глава. Лъвът винаги съжалява след това. Мусолини, Фидел Кастро и Слободан Милошевич сигурно също не са искали да обидят някого. Те само са били наясно, че целта оправдава средствата.

Дева
Унищожава с презрение

Те предпочитат да унищожат врага с презрение, сарказъм и пълно пренебрежение. Според тях директната обида е средство, с което си служат по-малко изисканите и по-просто устроени индивиди, например всички останали зодиакални знаци.

Девите са аналитични и търпеливи хора, които предпочитат пътя на дипломатичността. Един от най-корумпираните политици в историята филипинският президент Фердинанд Маркос е роден под този знак.

Заедно със съпругата си Имелда те държат рекорда в Книгата на Гинес за най-крупна кражба: източили са минимум $10 милиарда от Филипинската централна банка.

Везни
Не зависи от него

Ако зависеше от тях, те нямаше да са груби. И определено не биха обиждали хората. Всеки знае, че Везните са най-миролюбивият знак, който постоянно се стреми да избягва конфликтите. Но хората са толкова дразнещи!

Постоянно се опитват да се месят, да дават оценки, и най-лошото – да пречат на Везните. А това може да изкара всеки от кожата му, не е ли така? Затова не бива да съдите толкова жестоко нигерийския диктатор ген. Сани Абача, конгоанския Мобуту Сесе Секо и албанския Енвер Ходжа.

Всички те просто се опитват да си вършат работата, като колегата им Везни Владимир Путин.

Скорпион
От истината боли

На първо четене Скорпионът сякаш е начело на класацията за най-голям грубиянин. Носи му се славата на потаен и мнителен човек, който не зачита чувствата на другите.

Това е далеч от истината. Като споменахме истина – да, Скорпионът може да бъде твърде директен, когато благославя околните с безценния дар на „истината“, разбира се, такава, каквато той я вижда. Макар и да осъзнава че въпросната истина може да нарани дълбоко събеседника, Скорпионът не би му я спестил.

Под този знак е роден Чарлз Менсън, който уби зверски бременната Шарън Тейт – съпруга на известния режисьор Роман Полански.

Стрелец
Царят на грубияните

Царят на грубияните не е непременно лош по душа. Стрелецът е весел, винаги добронамерен и оптимистичен. Харесва хората и обича забавленията. Любовта си към истината и справедливостта налага брутално и безкомпромисно.

Стрелецът няма време да се занимава с хора, които не го разбират или които се опитват да му пречат. Той преминава през тях като таран. Което определено го класифицира като ужасно груб.

Най-добросъвестно се опитва да даде на досадниците втори шанс, но търпението му е много малко. От това са пострадали доста хора под управленията на Сталин, Франко, Пиночет и Мадуро.

Козирог
С наченки на човечност

Козирогът не е груб. Той е безсърдечен. Но само, когато се налага да наложи своето или, когато му пречат да постигне някаква цел. Иначе е приятно дистанциран. Основна предпоставка за щастието на Козирога е да контролира ситуацията и нещата да се получават според плана му.

Щом тези две неща са налице, той няма нужда да проявява грубост или да обижда хората и дори проявява наченки на човечност. Не по-малко злопаметен е от Телеца и Скорпиона, затова винаги си отмъщава. Под този знак се раждат справедливи и отмъстителни ръководители като кубинския Фулхенсио Батиста и Председателя Мао.

Водолей
Обижда в краен случай

Ако някой се приближи до Водолея и му каже: „Слушай, много си груб,“ отговорът може да бъде „Благодаря“ или нещо също толкова абсурдно. Това е не само защото е ексцентрик, а и понеже последното, от което се интересува е какво си мислите за него.

Водолеят не обижда, за да си отмъсти. Идеята му никога не е да засегне някого. Въпреки това е способен на крайна грубост. За него са важни висшите му цели, а това че някой може да се почувства обиден или настъпен по мазола, е подробност, нещо като косвена щета. Водолей беше диктаторът канибал Иди Амин, известен с прозвището Касапина на Уганда.

Риби
Най-милият знак

Зодиакалният знак Риби е антоним на грубостта. Те са чувствителни и емоционално интелигентни. Обичат да изслушват и помагат на хората. Рибите дори не се стараят да са мили и внимателни – това им идва отвътре.

Родените под този Воден знак са хлъзгави и ловки в избягването на конфликтите. Но ако се наложи да се противопоставят, ще го направят, при това ще бъдат безстрашни.

За да покажем двойствената страна на този прекрасен знак, ще посочим че Риби е вторият най-известен диктатор-канибал Жан-Бедел Бокаса, самопровъзгласил се за император на Централноафриканската империя.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ