Последни

Ето при кого се утешава Дженифър Лопес след раздялата

Игра на Богове -Възходът на падението

Нито една раздяла не е лесна, особено щом се говори за знаменитостите. Изненадващо Дженифър Лопес потърси подкрепа от бившия си съпруг Марк Антъни след раздялата с Алекс Родригес, пише Блиц.

Близки от обкръжението на певицата коментират, че тя се чувства добре и продължава със снимките по новия си филм „Shotgun Wedding“ в Доминикана.

Според близки на звездата след раздялата ѝ с 45-годишния Алекс Родригес, с когото бяха сгодени, 51-годишната Дженифър Лопес се е обърнала за подкрепа към бившия си съпруг Марк Антъни.

“Дженифър и Марк имат страхотни отношения. Тя е много щастлива, че той беше около нея, когато се случиха всички неща с Алекс, работата в Доминикана и грижите за децата”, разказва източникът пред People.

Близки до певицата споделят, че бившият ѝ съпруг Марк Антъни наистина се е опитва бъде до нея и да прекарва повече време с децата им, докато тя е на снимки в Доминиканската република.

“Той винаги се грижи децата да имат всичко необходимо и се опитва да улесни Дженифър, докато тя отсъства и работи”, споделят още те.

Проверка по рама
Диета без глад

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button