Последни

Жена се разведе със съпруга си и се омъжи за…

Игра на Богове -Възходът на падението

Жителка на американския град Харъдсбърг, щата Кентъки, се омъжи за бащата на бившия си съпруг и разказа историята на връзката им пред Daily Mail, цитиран от Actualno.com.

Ерика Куигъл се омъжила за по-големия брат на училищния си приятел, Джъстин, когато е била на 19 г. Приятелят ѝ бил 27 години. Две години по-късно им се родил син, но скоро след това семейните отношения се влошили. Джъстин бил домошар, обичал да си стои вкъщи и му стигал уюта на семейното огнище. Съпругата му обаче градяла кариера, мечтаела да пътува и участвала във всички обществени дейности и мероприятия. Например ходила на автомобилни състезания, които организирал свекърът ѝ Джеф. При това се обличала в стила pin-up. Този стил подчертавал красотата и женствеността на женското тяло, при него задължителен елемент били дрехите с ярки цветове. Така свекърът и снахата разбрали, че имали общи интереси и постепенно се сближили. Скоро Ерика започнала да разказва на свекъра си за брачните си проблеми.

След известно време тя решила да се разведе със съпруга и се преместила със сина си при родителите си. Скоро обаче Ерика осъзнала, че изпитва чувства към Джеф, а по-късно научила, че това е взаимно. Тя обсъдила това с бившия си съпруг и той отвърнал, че няма да се намесва в техните отношения.

След края на развода Ерика се преместила при Джеф. Скоро двойката узаконила връзката си, а им се родила и дъщеря. Ерика твърди, че продължава да общува с бившия си съпруг и заедно да отглеждат сина си. Тя подчертава, че нейният роман с Джеф е започнал, след като тя твърдо е решила да се раздели с бившия си съпруг и връзката ѝ със свекъра ѝ не е причината за развода.

Американката също така добави, че голямата разлика във възрастта не попречила на връзката им: те минали под венчило, когато Ерика била на 29 г., а Джеф на 58 години.

Диета без глад

Проверка по рама

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button