Последни

Жозе Моуриньо: Във футбола винаги има напрежение

Бъдещият треньор на Рома Жозе Моуриньо говори пред XBT относно решението си да поеме “вълците”. Както е известно португалецът ще застане начело на столичани през следващия сезон, като ще замени на поста Пауло Фонсека.

Моуриньо заяви, че във футбола винаги има напрежение и допълни, че е направил много информиран избор, когато се е съгласил да поеме Рома.

“Когато взимам важно решение, се уверявам, че имам цялата информация, от която се нуждая. Това е най-добрата тактика, защото е невъзможно да се вземат решения, без да се знаят всички подробности и без да се отдели време, за да се разберат. Никога не позволявам на външни фактори да повлияят на решенията ми”.

“Във футбола винаги има напрежение. Ние ще се фокусираме върху основите и нашата подготовка. Трябва да се забавляваме, но и да бъдем отдадени професионалисти. За мен във всеки мач има напрежение, тъй като всеки от тях има своята стойност. Има напрежение при дербитата, полуфиналите и финалите, с които печелите трофеите, но и при останалите мачове, в които печелите три точки и се изкачвате нагоре в таблицата”, каза Моуриньо.

Проверка по рама

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button