8.7 C
София
петък, март 29, 2024

Заключиха фитнес зала заради Преслава

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Преслава несъмнено е сред фолкдивите, чието поведение в обстановка на пандемия може да послужи за пример. Гласовитата хубавица бе първата от бранша, която обяви, че преустановява изявите си по нощните заведения и концертните зали, още преди разрастването на първата вълна от COVID-19, пише woman.bg. И до днес тя се отнася отговорно към ситуацията и се страхува да не застраши както собственото си здраве, така и това на близките си.

Певицата също така е известна и със строгия си тренировъчен режим, който я подтиква да се завърне отново във фитнес залата. Тя обаче успяла да си осигури двучасова тренировка насаме, за да бъде сигурна, че няма шанс да се зарази.

Още по време на първата вълна, малко след като Галена мина през ужаса на коронавируса, се заговори и че Преслава се е заразила, но тази информация не беше потвърдена. За щастие, страхът ѝ не е успял да повлияе на желанието ѝ за тренировки и певицата продължава да поддържа топ форма. Говори се, че Преси е затворила фитнес залата само за себе си, което съвсем не ни учудва, тъй като тя е сред най-обичаните вип персони.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ