21.1 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Заплашвал ли е Борисов мъж, че децата му ще ядат от месата му? Адът се отвори !

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Чували ли сте за Иди Амин Дада? Диктаторът на Уганда, който изяждал свои опоненти? Било през 70-те. Сега чуйте как този сюжет от ада се проектира в европейска държава. Български гражданин, бизнесмен, поискал среща със служебния вътрешен министър Бойко Рашков, на когото разказал, че вече бившият премиер Бойко Борисов го заплашил: Имаш семейство. Искаш ли децата ти да ядат от твоето месо!?

Зловещото разкритие бе направено в предаването на Сашо Диков по Евроком от самия Рашков. Той щял да даде този сигнал на главния прокурор Иван Гешев. Диков веднага попита: Как ще се докаже такова зловещо нещо?

Следите остават, – отвърна Рашков.

 

Хора, разтъркайте си очите. Деца ще ядат месо от баща си, защото той нещо ядосал г-н премиера!… В роман на Томас Харис за Ханибал Лектър ли живеем? Всеки ден ни показват как Борисов се кръсти в църкви и манастири, целува икони и ръцете на свещенослужители и върти хитро очички към Началника горе. Позира с внуците и дъщеря си. Тях той обича, но други деца можело да ядат баща си…

Какъв човек би измислил подобен сюжет, за да натопи когото й да било, още повече публична личност като Борисов? Може да го направи само луд и такъв, който го е преживял.

 

Проверка по рама

Гешев трябва моментално да започне разследване, но не като онова по скандала „Мата Хари“. И без да тича при Шефа, както нарича Борисов в едни изтекли към медиите записи, да го пита как да замажат случая.

 

Всички българи, Европа и светът трябва да узнаят истината.

Борисов, разбира се, ще отрече. Ще нарече случая „реваншизъм“, „народен съд“, „заговор“ и пр. Но ако наистина „следите остават“?

 

Защото сме чували от устата му закани за „размазване“ и „изгаряне“ на политически опоненти и бизнесмени в записи на различни разговори. За някои от тях чужди лаборатории се произнесоха, че са автентични.

Магазин за Акумулатори

 

Медиите на бившата власт мълчат, а партийните лакеи на Борисов репетират: Няма доказателства! Това са клевети!

Наистина ли вярват, че всички разкрития за техния Бос през последните години са лъжа? Всички? Не забелязват ли смущаващи прилики в стилистиката му?

 

Рашков запали фитила на страшна бомба и пое огромен риск. Затова трябва да научим истината: Борисов – жертва на клевета или морално деградирал мафиот с власт?

 

Огнян Стефанов  
ФрогНюз

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ