22.8 C
София
понеделник, юли 22, 2024

Звезди, дошли на работа пияни

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Стресът от актьорската работа е добре известен и не е тайна, че някои от звездите „го гасят” с алкохол. Ето някои артисти, които документирано са се явили на снимки или други важни събития пияни. Някои от тях по-късно изразиха съжаление, други – не.

Даниел Радклиф

Както се оказа, Хари Потър не е бил най-примерният ученик и понякога се е напивал след училище. По-скоро не самият Хари, а изпълнителят на тази роля Даниел Радклиф. Актьорът многократно е казвал в различни интервюта, че работата му не винаги е била лесна и понякога си е позволявал да се появи в кадър пиян.

„Няма да навлизам в подробности, но пиех много и всеки ден, или по-точно всяка вечер“, каза актьорът пред списание „Heat”.

Проверка по рама

Радклиф изпада в зависимост от алкохола и трудно се справи с нея, но приятелите и семейството му го подкрепиха в трудния момент и помогнаха да се „вземе в ръце”. Заслужава обаче да се отбележи, че дори в нетрезво състояние Даниел е изпълнявал ролята си великолепно. Феновете на Хари Потър едва ли ще могат да намерят епизоди във филмите за момчето-магьосник, в които Радклиф е фъфлел или залитал.

Брад Пит

Дори след трудния развод с Анджелина Джоли, актьорът никога не си позволи да се появи на снимачната площадка по неподходящ начин.

Но преди това Пит не се смущаваше от „загряването“ с алкохол по време на снимки. Докато участва в “Боен клуб” Брад стана толкова близък приятел със своя партньор Едуард Нортън, че един ден и двамата дошли на снимачната площадка „доста наквасени”.

В това състояние те се опитали да поиграят голф. Забравяйки за правилата, страдащите от „тежък махмурлук” актьори започнали да целят мобилната кухня. Режисьорът толкова харесал изпълнението им, че включи кадри от „издънката” им във филма.

Магазин за Акумулатори

Григорий Лепс

„Чаша водка на масата“ не е просто фраза от песен на Григорий Лепс. Фактът, че руската звезда си е позволявал от време на време да се отпусне с помощта на силни напитки, не е тайна за никого. Имаше обаче случаи, когато алкохолът му е изигравал жестока шега.

През 2016 г., по време на концерта си в Ростов на Дон, Лепс едва се изправи на крака. Гостите на събитието започнаха да качват в мрежата видеоклипове, в които беше видно как Лепс пада от сцената. Организаторите на представлението определено не харесаха това поведение на звездата. По-късно той се опита да се оправдае, като отбеляза, че просто се чувства зле през този ден.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ