19.1 C
София
сряда, април 17, 2024

Ивайла Бакалова посети любимия си мъж в затвора

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Дългокраката брюнетка Ивайлa Бакалова е била една от първите посетители в Софийския централен затвор, за да отиде на свиждане на любимия си мъж Веселин Денков, по-известен като Весо Брадата.

Носителката на титлата Мис България паркира тъмно синьо BMW седма серия до сградата на пандиза и с грациозна походка се отправи към залата, в която може да посети половинката си.

Около нея се беше събрала тълпа мургави посетители, които с пълни чанти козунаци и великденски яйца чакаха своя ред, за да видят близките си, пише Блиц.

Денков бе арестуван на границата след прибирането им от почивка в Италия. Според първоначалната информация Ивайла също е била задържана, но в последствие се оказа, че това не отговаря на истината.

Според разследващите Весо е сочен за тартор на лихварската банда на Ивайло Георгиев – Пифа от столичния квартал „Люлин“, която от години тормози хората в района.

Смята се, че Брадата дълго време е работел с пари на Васил Божков, като с тях отпускал заеми. Той беше свързван и с това, че е организирал протестите срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Проверка по рама

Освен това Денков е подсъдим заедно с Иво Масларов заради изнудването на Станка Марангозова, която беше убита през октомври м.г. Масларов е обвинен като поръчител на покушението, но се издирва от Интерпол.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ