11.7 C
София
петък, март 29, 2024

Илиана Раева: Наско наследи един клуб с нереално големи задължения

ПРОЧЕТИ СЪЩО

От COVID-19 се разболя цялото ми семейство. Не беше никак леко, но не беше и най-тежкият възможен вариант. Всички го изкарахме по различен начин, но най-тежко го изкарах аз”. Това сподели в ефира на Нова телевизия председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. Раева развива двойна бронхит пневмония. Налага се да приема антибиотици и кортикостероиди. Тя споделя, че се е възстановила бързо, но вирусът е повлиял изключително много на психиката ѝ.

„Намираш се в едно ужасно физическо и психическо състояние. Трябва да сме дисциплинирани и изпълнително, за да може човечеството да се справи по-бързо с това нещо“, заключи тя.

Съпругата на собственика на Левски обърна специално внимание на футбола в България и в частност на отбора на Левски. Според нея „синия“ клуб няма да фалира и в най-скоро време отново ще тръгне по пътя към успехите.

„Прекрасен празник, поздравявам всички зрители. Да имат светлина, здраве, доброта в душите и да чакаме по-добри дни за всички българи“.

„Футболът е пиперлива тема в България. Обичам футбола и искам да се върна, когато стадионите бяха пълни, всички с нетърпение очаквахме и обсъждахме кой ще играе. Много е тъжно сега, да се надяваме да се промени и да тръгне в друга посока. Истината е, че състоянието в Левски е много тежко, но не трябва да се забравя защо е така. То е така още преди Наско да дойде в тима.

Той наследи един клуб с нереално големи задължения и вярвам, че е единственият вариант. Сигурна съм, че Левски няма да фалира и съм убедена, че много скоро Левски ще се изправи, да стигне до мястото, което му се полага – при най-добрите. Да се възстанови от този ужас и шок и да гледа спокойно към Европа и европейските турнири. Господ избира своите любимци за най-тежките каузи. Животите и на двама ни вървят в една посока в спорта.

Проверка по рама

И аз започнах да се занимавам с художествена гимнастика в труден момент. Щастлива съм с това, което направих. Мисля, че при Наско съдбата е същата. Той винаги се е появявал в Левски, когато има проблеми. Сега, когато е собственик и е начело, клубът е в най-жестокото си положение в историята, откакто съществува. Този филм сме го играли, макар че сега е по-тежко. Вярвам обаче, че отново, за пореден път, ще има успешен край“.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ