3.9 C
София
петък, април 19, 2024

Илиан Илиев: За първи мач не беше лошо качеството

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че не е очаквал друг развой на двубоя с Локо (Пд) заради това, че това е все пак това е първи мач след зимната пауза. Срещата между „моряците“ и Локомотив (Пловдив) завърши при нулево равенство.

„Не съм си представял по друг начин мача. Не победихме, защото не успяхме да отбележим гол. Имахме ситуации, влязохме по-добре. Локомотив има добри футболисти, в защита играят компактно и се притеснявахме, че играят с дълги топки и трябваше да вземем втората топка. Те играят с отворени бекове. Очаквано с времето и, че е първи мач за сезона, получи се здрав мач. Трябваше с по-голямо самочувствие да завършим атаките си“.

„Когато не побеждаваш – изоставаш“. Знаехме какво да правим по терена. На полувремето се коригирахме. За първи мач не беше лошо качеството. Залогът беше голям и за двата тима. Справихме се добре в дефанзивен план“.

„Винаги има върху какво да се работи. Трябваше повече самочувствие в тези ситуации в последните 15 минути, които имахме в пеналта“, коментира Илиев.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ