8.8 C
София
петък, април 19, 2024

Йовка от „Столичани в повече“ показа щръкнали зърна при Цитиридис (СНИМКА)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Помните ли Йовка от хитовия сериал „Столичани в повече“?! Актрисата Ева Тепавичарова направи шеметна кариера в сериала, след което потъна в забрава. Сега е решила отново да изплува на повърхността на шоубизнеса и го направи с щръкнали зърна.

Известната актриса седна на диванчето на Николаос Цитиридис и всички погледи се впериха в нейната огромна пазва. Не стига, че се слави като актрисата с най-големите гърди, но за колорит бе решила да се появи без сутиен.

Големите зърна на актрисата веднага надигнаха черната рокля и дори водещият Цитиридис не успя да сведе поглед от деколтето на своята гостенка. А междувременно в социалните мрежи попиляха актрисата за гафа ѝ и вида, в който се появи в национален ефир.

„Отделили сте ми много внимание благодаря ви, поласкана съм“, бе лаконичният отговор на Ева по повод всички негативни коментари в мрежата.

Проверка по рама

Столичанката в повече отговори на въпросите как се играе на сцена по време на пандемия, липсва ли ѝ публиката, каква е новата ѝ постановка. Шоуто ѝ поднесе неочакван подарък – екранната ѝ половинка Руслан Мъйнов, който се появи неочаквано в студиото и буквално я изненада в гръб. Екранните партньори разказаха за комичните моменти по време на снимките на „Столичани в повече“ и за трудните моменти на снимачната площадка, пише show.blitz.bg.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ