19 C
София
петък, юни 14, 2024

Какво е обновено в обновения Citroen C3 Aircross

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Citroen C3 Aircross бе представен през 2017 година и от тогава се радва на доста продажби в целият свят. Сега, от френската компания решиха да променят малко визията на малкия кросоувър като го обновят за моделната 2021 година. Промените не засягат задвижването, а главно екстериора и интериора на френското SUV.

Светлините отново са разделени на две, горната част е запазена за дневните LED светлини, а кръглите фарове са отстъпили мястото си на по-правоъгълни такива, отново с LED технология. Промени има и в бронята, решетките на която са с нова форма и нов дизайн на вътрешната част, а светлините за мъгла заемат малка част в долната престилка.

От Citroen споменават, че над 70 различни комбинации са възможни за екстериора, благодарение на 7 различни цвята за купето, 4 цвята за пластмасовите елементи, 3 различни цвята за тавана, както и 4 избора за дизайн на джантите.

Проверка по рама

Промените в интериора включват нови седалки, промяна в централната конзола, която вече има повече място за вещи, както и нов дисплей на инфотеймънт системата. Той е с големина от 9 инча при по-високите нива на оборудване, като предлага Apple Car Play и Android Auto стандартно, а при желание може да се добави и безжично зареждане за телефон.

Задвижването остава същото като при предходния модел и се осигурява от 1.2-литров бензинов мотор с 82 конски сили в атмосферен вариант или 110 и 130 конски сили при турбо версиите. За феновете на дизела се предлага 1,6-литров мотор със 100 или 120 конски сили. Механична или автоматична скоростна кутия с 6 предавки може да се избере в зависимост от двигателя. Очаква се първите доставки на обновения C3 Aircross да започнат през месец юни тази година. Цените все още не са обявени.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ