10 C
София
вторник, април 23, 2024

Какво се случи с Иван и Ирина в болницата (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ирина Тенчева и съпругът ѝ – продуцентът Иван Христов, бяха изписани от болницата. За това се похвали самата Тенчева във Фейсбук, която съобщи, че днес двамата са си взели довиждане с екипа на болницата.

Припомняме, че Тенчева и Христов влязоха спешно в болница след усложнения породени от COVID-19.

Бившата тв водеща обясни, че коронавирусът „трие като запотено стъкло малките ти „планчета“, „целички“, „борбички“, „задачки“. Тя отдаде специална почит на всички медицински работници, които от вече година се грижат и пазят човешки животи.

„Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент… Докато изпълняваха медицинските си задачи тези Хора с по 24 часови дежурства, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си роднини с месеци, неспирно обхождащи между стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки сред природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и руските поети; за пътешествията им и … за футбола в България, разбира се.“, написа Тенчева.

Ето какво написа Тенчева във „Фейсбук“, публикувайки две снимки. Съпругата на Иван призна в коментарите, че двамата още са на антибиотици.

Проверка по рама

Пост 1/3 #postcovid Днес си казахме довиждане с д-р Зарчева и с великолепния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД – БЛОК 2, етаж…

Публикувахте от Ирина Тенчева в Понеделник, 12 април 2021 г.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ