16.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Как ще се казва дъщеричката на Хари и Меган?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

От момента, в който принц Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха, че очакват второ дете и че то ще е момиче, в чуждестранните медии започнаха да се правят прогнози кога ще се роди дъщеричката им и как ще се казва тя.

Точно на 14 февруари Хари и Меган споделиха в Instagram новината за бременността на херцогинята на Съсекс. Припомняме, че принцеса Даяна съобщава за втората си бременност (с принц Хари) също на 14 февруари, но през 1984 г.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

Не се знае точно кога трябва да се роди момиченцето на Хари и Меган, но скоро Daily Mail писа, че в момента, в който двойката е обявила, че очаква второто си дете, Меган е била в петия месец на бременността си. Това означава, че бебето трябва да се роди до края на юни или в началото на месец юли.

View this post on Instagram

Проверка по рама

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official)

1 юли пък е рождената дата на покойната принцеса Даяна. Ако жестока катастрофа не бе причинила смъртта ѝ през 1997 г., тази година на 1 юли тя щеше да навърши 60 години.

Близката дата, прогнозирана за раждането на дъщерята на Хари и Меган до рождената дата на Даяна допълнително подсилва вероятността двойката да нарече момиченцето си Даяна.

The Huffington Post писа, че това е най-вероятното име за бебето на херцозите на Съсекс, които се отказаха от кралските си задължения и започнаха нов живот в САЩ през миналата година. Сред другите имена, които се споменават като вероятни са Алис, Александрия, Алегра, Абигейл и Ан.

Синът на Хари и Меган – Арчи, ще навърши 2 годинки на 6 май. Според биографичната книга Finding Freedom той се е родил 8 дни след термина.

До момента принц Хари и Меган Меркъл не са правили никакви намеци какво име са избрали за дъщеря си. В интервюто им пред Опра Уинфри те казаха, че очакват момиченце през лятото.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ