13.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Карадайъ: Държавник като Доган се ражда веднъж на 100 години

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Всички партии участват в изборите, за да ги спечелят и да стигнат до властта. Въпросът е за какво е тази власт. За ДПС властта никога не е била самоцел, а инструмент за реализиране на програма за управление на страната. Властта е само, за да може да се подобри качеството на живот на хората в държавата. Това коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, в предаването „Панорама“ по БНТ.

„ДПС не може да намерите във власт, която няма цели и програма за развитие. Ако ние в момента сме последната икономика в ЕС, трябва да се възползваме от всички ресусрси да се отлепим от дъното на ЕС. Не трябва да завещаваме на следващото поколение дъното на ЕС“, предупреди Карадайъ.

„От 4-5 години повтаряме, че имаме програма за ускорено икономическо развтие на страната. Нашите приоритети са чист въздух, чиста храна, чиста околна среда, високи технологии. Ще се борим да участваме във властта пряко, чрез коалиция. ДПС не прави политики „анти“ и „против“, обясни Карадайъ.

„Какви коалиции ще има, до голяма степен, ще се отговори след резултатите от изборите“, посочи той.

“Държавник като Доган се ражда веднъж на 100 години. Естествена е оценката в нашата партия“, коментира Карадайъ по повод вчерашното обръщение на почетния предсседател на ДПС Ахмед Доган към съпартийците им.

Проверка по рама

„Моите очаквания са в следващия парламент да има много повече разум и по-малко емоции“, отбеляза още лидерът на ДПС.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ