9.7 C
София
петък, април 19, 2024

Кубрат Пулев все по-нелеп: Откраднал името на партията си от Евтим Милошев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Кубрат Пулев е поредната нелепа кандидатура за влизане в активната политика. След недоразумението Стъки сега боксьорът драпа за власт с партията „Велика България”, която тепърва ще основе, разкри Narod.bg.

Името той обяви преди седмица, когато разкри, че не изключва възможността да се кандидатира за президент, но източници на „Уикенд” разкриха, че има дублиране на името по патенти и е възможно да се появи административен конфликт с това на Кобрата.

„Когато един човек, едно известно име отиде в политиката, това е едно ниво по-надолу от това, което е един спортист. Не е лесно, но защо не“, коментира Пулев след акция по засаждане на фиданки в столицата.

Партията ще бъде учредена на 9 юли – 2 дни преди предсрочните парламентарни избори, но съдебната регистрация ще отнеме поне  месец с вписването на цялата необходима документация по Закона за политическите партии и така със сигурност спортистът пропуска представяне в следващия парламент.

По наша информация близо 1000 учредители вече са получили покана за събранието и проект на декларацията за основаването на новата формация.

Проверка по рама

От екипа на Пулев не разкриват дали той ще кани популярни фигури в нея, както и дали бившата му спътница в живота Андреа ще е част от ръководството й.

https://novinite-dnes.eu/63081/

 

Самата Теодора, както е истинското име на попфолк изпълнителката, научи новината за старта на новата кариера за някогашния й любим в Египет, откъдето неспирно публикува апетитни фотоси и клипчета, макар и със силно присъствие на филтрите за стесняване на обиколката на талията.

„Велика България” може да се окаже ключов играч за президентския вот този октомври. Боксьорът намеква от дни, че е решен да се изправи на политическия терен срещу президента Румен Радев.

Иначе патентният спор възниква заради опит на компанията „Дрийм Тийм Продъкшънс“ на продуцента Евтим Милошев и Любо Нейков да заяви марката „Велика България”. Статусът във ведомството обаче е „оттеглен”, което означава, че не е напълно спрян и може да бъде възобновен при желание на гуруто в българските телевизионни сериали.

Магазин за Акумулатори

https://novinite-dnes.eu/63141/

 

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ