18.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Купиха най-скъпия имот във Флорида

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Руснак придоби най-скъпата къща в американския щат Флорида. Цената на сделката е 140 млн. USD, като не е използван банков заем, съобщава изданието New York Post, позовавайки се на собствени източници.

Къщата се намира в Палм Бийч върху терен, който някога е бил собственост на екс президента Доналд Тръмп. През г. руският милиардер Дмитрий Риболовлев е купил парцела срещу 95 млн. USD. Премахнал е намиращия се върху него имот, след което е продал парцела заедно с двата съседни терена за сумата от 108.2 млн. USD.

Къщата, която сега е придобил руски богаташ, пожелал да остане анонимен, е построена наскоро и е разгъната застроена площ от 1950 кв.м. Архитектурният проект е дело на Уилям М. Бойлъм от Boyle Architecture. Върху терена има и къща за гости.

Руснакът е купил имота часове след направения оглед, съобщава изданието. Това не е първия скъп имот, който тайнствения руснак придобива. В края на миналата година той се е сдобил с луксозно имение в Лондон, което се превърна в най-голямата сделка от началото на въведената в страната карантина.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ