България

КУРИОЗ! Даниел Митов се изпусна в ефир: ГЕРБ е корупционна схема (ВИДЕО)

Волно или не, зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, наричан в партията Къдравата Сю, определи управлението на партията си като корупционно.

„Служебното правителство подготвя механизъм, през който да удря неудобни за тях фирми. И да замени определен бизнес със свой, тоест заменят една корупционна схема с друга, със своя“, заяви Митов пред bTV тази сутрин.

Въпреки признанието си, обаче, Къдравата Сюсе изцепи, че няма начин Баце Борисов да е визираният от САЩ корумпиран лидер на партия в България.

https://novinite-dnes.eu/62971/

 

Проверка по рама

„Подозрения вече има, бяха споменати и имена, но мога да гарантирам, че това не е г-н Борисов. Ще призова нашите опоненти да не се превръщат в клеветници“, заяви Митов.

И се аргументира така: „Ако г-н Борисов имаше каквото и да е общо с това, нямаше да бъде поканен от американския посланик в резиденцията.

Срещата не я е искал г-н Борисов, а е бил поканен и поканата е дошла много преди да бъдат обявени санкциите. Ако имаше съмнение, той щеше да бъде включен в санкционния списък”, твърди Къдравата Сю.

Видеото с признанието ТУК

народ.бг

https://novinite-dnes.eu/63004/

Магазин за Акумулатори

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти

One Comment

  1. Pingback: Кубрат Пулев все по-нелеп: Откраднал името на партията си от Евтим Милошев - Новините Днес

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button