12.8 C
София
сряда, февруари 28, 2024

Левски и Лудогорец хвърлиха око на ненужни на ЦСКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Левски и Лудогорец проявяват интерес към футболисти на ЦСКА, чиито договори изтичат през лятото, пише „Блиц“. Треньорът на „сините“ Славиша Стоянович е набелязал конкретен играч и е говорил по темата с Наско Сираков. Не е ясно точно за кого става въпрос.

Известно е обаче кои футболисти на „червените“ ще придобият статут на свободни агенти след края на настоящия сезон. Това са Греъм Кери, Жеферсон и Тиаго Родригес.

Тогава приключват ангажиментите към ЦСКА на още трима, но те са преотстъпени и правата им се държат от други клубове. Джером Синклер и Адалберто Пеняранда играят под наем в Борисовата градина от Уотфорд, а Жул Кейта – от Ланс. Последният обаче така и не се прибра на „Армията“ и по всичко личи, че повече няма да носи червената фланелка.

Както е известно, Гриша Ганчев и Юлиан Инджов обявиха, че се оттеглят от ЦСКА, след което беше направено уточнение, че клубът е финансово обезпечен до края на сезона. С две думи – пари за заплати ще има до 30 юни. Както обаче ще се случи след това, остава пълна загадка.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ