21.1 C
София
четвъртък, март 28, 2024

Луис Суарес: Независимо че съм на 34 години, за голове съм по-гладен от всякога

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Водещият голмайстор на Ла Лига Луис Суарес изобщо не е загубил тръпката да вкарва и жадува да продължи да го прави. През лятото той смени Барселона с Атлетико Мадрид, но и с екипа на “рохибланкос” е неудържим. Уругваецът има 16 попадения и 2 асистенции в 17 мача в Ла Лига, като е с ключова роля за лидерската позиция на състава.

“Нападателят се храни с голове, но аз се опитвам да правя това, което е най-доброто за отбора – заяви Лучо пред “Марка”. – Понякога бележиш по много, но в други мачове не го правиш. По-важното е тимът като цяло да успява. Футболист на моята позиция няма как да се представя успешно, ако отборът не играе добре. Независимо че съм на 34 години, за голове съм по-гладен от всякога. Намираме се в положителна серия и важното е да продължим по този начин, за да успеем да изпълним целите си.”

Суарес получи наградата си за Играч на месец януари в Aтлети в анкетата на един от спонсорите на клуба. Отборът на Диего Симеоне се радва на аванс от 5 точки пред Реал Мадрид, като освен това е с два мача по-малко.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ