4.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024

Любопитна и невиждана сцена на 1/2-финалите за Купата на Португалия (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

На любопитна и невиждана сцена станаха свидетели зрителите на първия полуфинал за купата на Португалия между Брага и Порто (1:1).

20 минути преди края на мача защитникът на домакините Давид Кармо получи тежка контузия на глезена и се наложи да бъде откаран в болница с линейка.

Специализираният автомобил влезе на терена, но получи повреда и не успя да потегли. Затова се наложи играчи от двата отбора да бутат колата на спешна помощ, за да може да запали.

Брага изоставаше с 0:1 в резултата след попадение на Мехди Тареми още в деветата минута, когато Кармо с отчаяна намеса спря голова атака на Луис Диас.

В последвалия сблъсък защитникът на домакините получи тежка контузия, а след преглед на ситуацията с ВАР Диас беше отстранен от игра.

Проверка по рама

Заради проблема с линейката мачът беше сериозно продължен. В седмата минута на добавеното време Порто остана с девет души, тъй като Матеус Урибе получи червен картон.

В 12-ата минута на продължението Франсерджо изравни. Реваншът ще се играе 3 март в Порто. Само преди три дни „драконите“ направиха 2:2 като гост на Брага в мач от първенството.

Porto literally packed an ambulance instead of a bus
😲😲 #EVETOT men’s conference pic.twitter.com/y5mtsTBe1z

— Gitau (@_ItsGitau) February 11, 2021

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ