10.7 C
София
петък, април 19, 2024

Любо Пенев избухна: Съдиите си правят каквото си искат

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Наставникът на Царско село Любослав Пенев призна, че решенията на реферите са повлияли на крайния резултат срещу ЦСКА 1948. Пенев смята, че те трябва да остават незабелязани, но в днешния мач това не е така.

Специалистът също така отново зачекна темата за родния футбол, смятайки, че „фактори му влияят“.

„Като игра – нашият отбор игра добре и на ниво. Имаше пропуски, а през втората част бяхме по-уверени и логично изравнихме”, започна Любо Пенев.

„Не само дузпата е дискусионна, а много ситуации. Според мен не бяха правилно отсъдени положения, така че тези въпроси трябва да са към други хора – онези тримата, които трябва да минават максимално незабелязани в мача. Те си правят каквото искат. И това оказа влияние на крайния резултат. Доволен съм от отбора и има неща, които ще се коригират. Ще направим изводите, но лошото е, че години наред има фактори, които влияят на българския футбол. Там е причината за състоянието на българския футбол. Ще видим какъв е пътят в скоро време”, коментира Пенев.

„Искам да вкарваме голове и да подобрим това. Може би ни е грешна формулата – бачкане и така, това е рецептата. Няма да ви кажа дали търсим нови хора”, завърши Любо Пенев.

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ