16.6 C
София
петък, март 29, 2024

Мегз спаси жена от насилник

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Дизайнерката Мегз помогна на малтретирана жена да стартира наново живота си, пише novini.bg.

Битата жертва намира сили да избяга след среща и разговор с Мегз. Тя успява не само да счупи оковите на насилника, но и да намери нов мъж, с който се сгодява наскоро. За да изрази благодарността за помощта, наскоро момичето пише на Мегз в социалните мрежи.

„Меги, държа да ти кажа, че днес празнувам моя годеж, но с друг мъж, след като се отървах от онзи лош кръвопиец. Ти ми беше голяма сила и опора, за което ти благодаря. Вече съм щастлива и спокойна. Надявам се един ден да имаш време и да се видим. Вече съм друга. Тази, която не си виждала. Благодаря ти за всичко“, разкрива спасената жена.

Каканашева сподели написаното и разказа за трагичната участ на анонимната жена. Тя е жертва на домашно насилие в продължение на 15 години. Тормозена и заплашване през целия си съвместен живот с мастит бизнесмен от малък град. Заради положението му тя не успява да се отърве от ада, в който живее докато не се появява Мегз. Каканашева я кани да участва в онлайн предаването си преди година и половина, за да сподели, макар и без да показва лицето си, през какво е преминала. Година и половина по-късно се оказва че, тя успява да даде старт на новия си живот.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ