Любопитно

Мегз спаси жена от насилник

Игра на Богове -Възходът на падението

Дизайнерката Мегз помогна на малтретирана жена да стартира наново живота си, пише novini.bg.

Битата жертва намира сили да избяга след среща и разговор с Мегз. Тя успява не само да счупи оковите на насилника, но и да намери нов мъж, с който се сгодява наскоро. За да изрази благодарността за помощта, наскоро момичето пише на Мегз в социалните мрежи.

„Меги, държа да ти кажа, че днес празнувам моя годеж, но с друг мъж, след като се отървах от онзи лош кръвопиец. Ти ми беше голяма сила и опора, за което ти благодаря. Вече съм щастлива и спокойна. Надявам се един ден да имаш време и да се видим. Вече съм друга. Тази, която не си виждала. Благодаря ти за всичко“, разкрива спасената жена.

Каканашева сподели написаното и разказа за трагичната участ на анонимната жена. Тя е жертва на домашно насилие в продължение на 15 години. Тормозена и заплашване през целия си съвместен живот с мастит бизнесмен от малък град. Заради положението му тя не успява да се отърве от ада, в който живее докато не се появява Мегз. Каканашева я кани да участва в онлайн предаването си преди година и половина, за да сподели, макар и без да показва лицето си, през какво е преминала. Година и половина по-късно се оказва че, тя успява да даде старт на новия си живот.

магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button