23.8 C
София
петък, март 29, 2024

Мерилин Менсън пиел кръвта на свое гадже

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Американският модел Ашли Морган Смитлайн разкри, че бившият ѝ възлюбен – рок звездата Мерилин Менсън, я е наранявал с нож и я е затварял в стъклена клетка. Своите признания красавицата направи пред сп. People, цитира „Монитор“.

Ашли твърди, че се е запознала с Менсън през 2010 г., докато работела като модел в Азия. По време на първата им среща тя почувствала дълбока връзка с него и била покорена от интелекта му. Само след няколко месеца обаче рокерът започнал да прилага физическо и психологическо насилие над нея. По време на 2-годишния им бурен роман той нееднократно завързвал ръцете ѝ и извършвал с нея сексуални действия против волята ѝ. Музикантът отказвал да признае, че това е насилие и настоявал, че този термин не може да се използва при описание на отношенията с „човека, когото обичаш“. При един такъв акт Менсън, който освен това бил и в наркотично опиянение, счупил носа на момичето.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Loving Life (@landa_215)

Морган свидетелства, че списъкът на издевателствата не се изчерпва с това. Менсън издълбал с нож инициалите си върху бедрото ѝ, стотици пъти я затварял без храна и вода в стъклен куб, разположен в спалнята му, принудил я даже да сключи „кръвен договор“ с него, като правел рани по тялото ѝ и пиел кръвта ѝ. Моделката споделя, че на няколко пъти опитала да сложи край на нездравите си отношения с рокера, но заради създалата се емоционална зависимост пак се връщала при него.

Окончателната им раздяла, по думите ѝ, настъпила едва през януари 2013 г. „Аз не съм жертва, а оцеляла! Искам хората да знаят какъв е той. Откровенията ми имат за цел да направят така, че нито една жена повече да не пострада“, заявява Ашли Морган.

Проверка по рама

Мениджърите на музиканта и представители на лейбъла, с който той е работил, обаче смятат показанията на момичето за лъжа и клевета и настояват, че тя се е срещала с Мерилин Менсън не повече от седмица.

Вече над 10 жени уличиха рокаджията в сексуални издевателства. Сред тях са певицата Фийби Бриджърс, актрисата от „Игра на тронове“ Есме Бианко, звездата от сериала „Западен свят“ Евън Рейчъл Ууд и др. Заради множеството обвинения музикантът нае денонощна охрана на имението си в Лос Анджелис.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ