12 C
София
сряда, април 24, 2024

Най-подходящите подаръци за Свети Валентин

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Денят на влюбените се счита за най-романтичния ден в годината, с близо 200 милиона рози, закупени по целия свят за честването на 14 февруари.

Свети Валентин е покровител на влюбените и пчеларите. Историята на този празник тръгва от Рим още през 1000-1250 г. сл. Хр. Друг любопитен факт е, че средната стойност на подарък за Св. Валентин в Европа е 42 евро, докато в Англия е 32 лири. И така, без значение колко студена или романтична натура сте, намирането на подарък за Свети Валентин може да доведе малко стрес във вашето ежедневие.

foodpanda изброява най-любимите подаръци за Свети Валентин на всички времена, с които може да се сдобиете в рамките на час.

1. Букет цветя – Цветята са не само признак на любов и признателност, но и чудесна украса за дома. Ако искате да зарадвате любимата си с оригинален подарък, освен красив букет, може да подарите абонамент за цветя от някой бутик. Така апартаментът ще мирише и изглежда като малка градина целогодишно.

2. Вино – виното е напитката на любовта. Едва ли има честване на Св. Валентин без няколко бутилки хубаво вино. Подарете сет от няколко вина, като разбира се година на производство може да съвпада някоя сантиментална за вас година.

Проверка по рама

3. Бижута – пазарът е достатъчно пренаситен от различни по вид и цена бижута, както за дамите, така и за господата. Това е нещо, което остава за спомен за хубавия момент, който сте прекарали заедно.

4. Романтична вечеря у дома – Предвид ситуацията, домът е едно от малкото места, на които може да прекарате празника. Изберете любимият си ресторант, поръчайте вкусна храна, запалете свещи и пренесете духът на любовта у дома.

5. Парфюм – Това е личен и емоционален подарък. Така ще засвидетелствате любовта си с факта, че сте отделили от времето си и сте мислили за вашата половинка, докато търсите най-подходящия аромат.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ